kinderfeestje


Prachtig verjaardagsfeest voor een 6 jarige.

De stoere Kids Quads voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Een verjaardagsfeest voor de kinderen van 6 jaar om nooit te vergeten.

 
 

Unable to find the source directory (/opt/www/qvn/web/verjaardagsfeestje.be/www/images/stories/kidsquads/), please check if your source directory exists

 

 

Een prachtig verjaardagsfeestje voor de 6 jarige. De kids die trots 6 jaar zijn geworden kunnen helemaal genieten van de 50cc Kids Quads. Deze Kids Quads zijn voor de kinderen van 6 jaar tot 12 jaar, op maat gemaakt voor de kinderen dus. Heel leuk en stoer voor een 6 jarige voor het eerst zelf te kunnen sturen, gas geven en remmen. Wij hebben verschillende verjaardag programma's voor de 6 jarige, kijk in de Minicatalogus en ontdek de mogelijkheden. 

Al onze programma's worden goed begeleid voor deze 6 jarige kids. Onze begeleider zal iedereen een goede uitleg geven en iedereen helpen die er in het begin wat moeite mee heeft. Natuurlijk zorgen we voor veel plezier maar dit in alle veiligheid. Zo een verjaardagsfeestje zal de 6 jarige niet snel vergeten!

Wij komen ook op uw locatie voor een verjaardagsfeestje met de Kids Quads voor de 6 jarige. U voorziet de locatie en wij verzorgen alles voor het quadrijden en begeleiden de kinderen van het begin tot het einde. U kan natuurlijk ook met alle 6 jarige naar onze locatie komen en geen programma kiezen maar gewoon voor 7, 10 of 14 min. rijden. Dit is de Pay & Go formule, kijk voor alle informatie bij Pay & Go.

LET OP; een QuadCadeaubon is ook heel leuk voor de verjaardag van een 6 jarige.

 

 

 

 Home / Terug

Je kan bij ons een geweldig idee quadrijden doen voor een 6 jarige of quatten voor een 6 jarige verjaardag. Met quads voor kinderen van 6 jaar een verjaardagsfeestje, ook zijn er quads voor kids boven de 6 jaar en quads voor volwassen. Bij ons kun je quadrijden voor een 6 jarige met kinder quads. Maar ook een verjaardagsfeestje met de kinderen ouder dan 6 jaar met kids quads.het spannende verjaardagsfeest voor de kinderen van 6jaar of de 6 jarige. Met 50cc of 90cc quads lekker quadrijden voor een verjaardagsfeestje. Een feestje voor de 6 jarige in limburg bij lommel, peer, overpelt, neerpelt, mol, antwerpen, geel, brogel, kaulille, hechtel, eksel

Feestje of verjaardagsfeest in limburg, feest bij molenheide of park molenheide. in houthalen-helchteren of houthalen of helchteren. 6 jarige feest in nederland overijssel, twente, oldenzaal of het hulsbeek. in almelo, rijssen, hengelo, enschede, wierden, deuringen, de lutte, losser. of een kinderfeestje in noord brabant in helden, luyksgestel, bergeijk, borkel, schaft, gastel, soerendonk, budel, weert.

Let op !!    U betaalt bij ons géén Reservering, Borg, Administratie of Voorrijkosten!!